Tmi Merja Raita

  • Lohja
  • Vihti
4,50
4 arvostelua

Siivousta vankalla ammattitaidolla

Olen Merja Raita, siivousalan yrittäjä Lohjalta. Olen tehnyt siivouksen parissa töitä yli 40 vuoden ajan ja Laatutakuu-yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2020 lähtien. Toimin Lohjan, Nummelan ja Karkkilan alueella. Tavaramerkkini ovat vahva ammattitaito, reippaus, luotettavuus sekä oma-aloitteisuus.

Hoidan pääasiassa erilaisten toimistotilojen siivouksia, kohteisiini kuuluu esimerkiksi pankkeja sekä silmäasemia. Siivousurani aikana olen huolehtinut monipuolisesti erilaisista kohteista, joten kohteen kuin kohteen siivous onnistuu vankalla ammattitaidolla. Lisäksi kehitän osaamistani jatkuvasti muun muassa koulutuksien avulla, pysyäkseni ajan hermolla.

Olen rehellinen ja reipas työntekijä. Toimin oma-aloitteisesti ja teen työt sovitusti, jotta siivous tulee hoidettua asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ajallaan. Luon asiakkaideni kanssa juuri heidän tarpeitaan palvelevan siivouskokonaisuuden, jotta voin varmistaa tyytyväisyyden. Siivotessani otan aina huomioon kohteen vaatimat yksilölliset siivoustarpeet – esimerkiksi terveysasemalla puhdistan apuvälineitä säännöllisesti kaksi kertaa viikossa.

Minulle asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeä osa työntekoa ja haluan aina varmistaa, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä työn jälkeen. Olen joustava, luotettava ja rehellinen siivousalan ammattilainen. Pidän avointa keskustelua asiakkaan kanssa erittäin tärkeänä, jotta voimme yhdessä rakentaa toimivan palvelukokonaisuuden, ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Vuorovaikutus toimii sujuvasti, kun olen itse suoraan asiakkaideni kanssa yhteydessä, ilman turhia välikäsiä. Näin olenkin rakentanut pitkäaikaisia asiakassuhteita ja pidän asiakastyytyväisyyden korkealla.

Tärkeintä siivouksessa on, että kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Asiakkaanani voit luottaa, että tilasi ovat jäljiltäni puhtaat, siistit ja turvalliset. Olen joustava ja teen työtäni innolla ja luottavaisella otteella. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja tavataan!

Ystävällisin terveisin, Merja