Tmi Apukaija

Siivous
5,00
2 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua Oulun seudulla

Apukaijan Siivouspalvelut on ollut apuna yritysten arjessa jo vuodesta 2010 lähtien. Palvelemme yritysasiakkaita vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri, asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kerrotte vain minkälaista palvelua haluatte ja milloin – ja me toteutamme toiveenne.

Olemme paikallinen ja palvelualtis yrityssiivousten ammattilainen. Työmme tärkein tehtävä on olla asiakkaittemme liiketoiminnan tukena. Olemme erikoistuneet vaativien ja laatutietoisten yritysasiakkaiden palveluun.

Ammattitaitoisesti toteutettu siivouspalvelu pitää huolta kiinteistönne kunnosta. Pidämme myös huolta työntekijöittenne ja asiakkaittenne hyvinvoinnista. Meille on kunnia-asia pitää asiakkaittemme tilat puhtaina ja viihtyisinä. Puhtaissa tiloissa on ilo työskennellä ja asiakkaannekin viihtyvät paremmin.

Hoidamme muun muassa ylläpitosiivouksia, peruspesuja ja suursiivouksia, höyrypuhdistuksia sekä loppusiivouksia. Lisäksi myymme saniteetti- ja hygieniatarvikkeita yritysasiakkaille.

Ylläpitosiivouksella ylläpidämme asiakkaan tilojen päivittäistä siisteyttä. Lisätöiden avulla pidämme tilat puhtaina lattiasta katonrajaan asti. Ylläpitosiivoukset ovat liiketoimintamme suurin ja tärkein osa-alue. Koko yritystoimintamme on rakentunut niiden ympärille ja ne ovat meidän arkeamme viikon jokaisena päivänä.

Tarvittaessa ylläpitosiivousta täydennetään kausittaisilla lisätöillä kuten esimerkiksi lattioiden peruspesulla tai yläpölyjen puhdistuksella. Vuosisuunnitelman avulla lisätyöt voidaan aikatauluttaa etukäteen. Suunnitelmaan kirjataan mitä töitä asiakas toivoo tehtävän ja milloin. Kun asiakkaan kanssa on yhdessä tehty lisätöistä valmis suunnitelma, hoituvat työt sopimuksen mukaisesti.

Ylläpitosiivous tehdään aina kirjallinen sopimus, jonka tärkein osa on palvelunkuvaus. Se laaditaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palvelunkuvaus toimii myös työmääräyksenä ja työskentelemme sen mukaisesti. Ennen tarjouksen laatimista käyn aina henkilökohtaisesti tutustumassa asiakkaisiimme. Haluamme palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä onnistuu vain kun olemme kartoittaneet tarkasti juuri teidän toiveenne ja tarpeenne. Työllämme on vain yksi päämäärä ja se on tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä jo heti tänään!

Palveluterveisin, Kaija Alioglu

Lue lisää täältä: www.apukaija.fi