SVS Siivous Ky

  • Lohja
  • Espoo
  • Helsinki
  • Kerava
  • Vantaa
Siivous
4,09
34 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla

SVS Siivous Ky on yrityssiivousten kokenut ammattilainen Helsingistä. Olemme palvelleet yrityksiä ja taloyhtiöitä kaikkialla pääkaupunkiseudun alueella vuodesta 2013 alkaen. Tarjoamme siivouspalveluita pääkaupunkiseudulla, Lohjan, Espoon, Helsingin, Keravan ja Vantaan alueella.

Siivoamme yritysten ja kiinteistöjen tilat lattiasta kattoon asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa porrassiivoukset, toimistosiivoukset, taloyhtiöiden siivoukset, muuttosiivoukset sekä rakennussiivoukset. Ylläpitosiivousten lisäksi hoidamme esimerkiksi peruspesut ja ikkunoiden pesut, mattopesut sekä erilaiset pintakäsittelyt. Hoidamme myös kertaluontoisia keikkatöitä sekä suursiivouksia.

Siivoamme asiakkaidemme tiloja kymmenen henkilön tiimin voimin. Toimintamme perustuu ammattitaitoiseen osaamiseen ja luotettavuuteen. Työntekijämme ovat osaavia ja luotettavia siivousalan ammattilaisia. Palvelemme ammattitaidolla ja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti kaikenlaisissa tiloissa.

Siivouksessa meille on tärkeintä, että työn laatu ja tulos vastaavat asiakkaan toivomaa. Hoidamme työt aina tunnollisesti ja lopputuloksen laatuun panostaen. Käytössämme on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen. Meille on tärkeää, että yhteistyö ja viestintä asiakkaan kanssa on sujuvaa ja toimivaa. Panostamalla viestintään varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Jos etsit tehokasta, tarkkaa ja asiakkaitaan arvostavaa yritystä toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota meihin yhteyttä! Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Ystävällisin terveisin, Dau