Sannuliina

  • Oulu
Siivous
3,68
25 arvostelua

Siivoustyötä täydellä sydämellä Oulussa

Olen Nurmelan Sanna, oululainen siivousyrittäjä. Olen toiminut siivousalan yrittäjänä vuodesta 2019 lähtien. Yritykseni Sannuliina tarjoaa yrityssiivouksen palveluita positiivisen ammattimaisella ja asiakaspalvelujohtoisella otteella Oulun alueella.

Siivouskohteina minulla on lähinnä toimistoja ja myymälöitä. Teen pääasiassa töitä Oulun keskustan lähialueilla, joihin pystyn kulkemaan sähköpyörälläni. Olenkin tunnettu siitä, että matkaan sähköpyörälläni kohteesta kohteeseen, kelillä kuin kelillä. Sähköpyörä sekä luutut ja muut siivoustarvikkeet sisältävä selkäreppu ovatkin tunnusmerkkini kaupungilla.

Siivoustyötä toteuttaessani olen tarkka ja kiinnitän huomiota yksityiskohtien lisäksi koko kokonaisuuteen. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja luotettava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Yrittäjänä olen avoin, joustava ja tunnollinen. Minulle on tärkeää tehdä työtäni järjestelmällisesti ja sujuvasti. Haluan aina varmistua siitä, että teen työtäni asiakkaan toivomalla tavalla, ottaen huomioon tämän toiveet ja tarpeet. Näin varmistan, että asiakas on tyytyväinen työni tulokseen. Lisäksi minulle on tärkeää, että olen myös itse tyytyväinen tekemääni työhön. Parasta yrittäjyydessä mielestäni onkin se, kun näkee työn lopputuloksen ja asiakkaiden tyytyväisyyden. Arvostan myös asiakkailtani saamaani palautetta ja kiitoksia. Kiitos merkitsee paljon, vaikka se onkin pieni sana.

Yrittäjäurani aikana minulle on ollut tärkeää luoda avoimia ja pitkäkestoisia asiakassuhteita. Avoin keskustelu ja palautteen saaminen, sekä yleinen kuulumisten vaihto kohteiden henkilökunnan kanssa ovat mielekäs osa työtäni. Työssä viihtyvyyden vuoksi minulle onkin tärkeää, että töihin on mukava mennä. Nautin ja viihdyn siivoustyön parissa ja koen, että se ei ole vain työtä – teen siivousta täydellä sydämellä.

Kerron mielelläni lisää yrittäjyydestäni ja voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja tavataan!

Ystävällisin terveisin
Sanna Nurmela
Laatutakuu-yrittäjä