TAMPEREEN LAATUSIIVOUS

Siivous
5,00
4 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua Tampereella

Olen Lotfi Trabelsi, Laatutakuun siivousyrittäjä Tampereelta. Yritykseni Tampereen Laatusiivous tarjoaa siivouspalveluita yrityksille ja taloyhtiöille huolellisella ja ammattitaitoisella otteella.

Yritykseni tarjoaa monipuolisesti siivouspalveluita erilaisten asiakaskohteiden tarpeisiin. Palveluvalikoimaan kuuluu muun muassa ylläpitosiivoukset toimistoihin, myymälöihin, portaisiin sekä erilaisiin liike- ja asiakastiloihin. Ylläpitosiivouksen lisäksi kauttani saat peruspesut ja ikkunoiden pesut sekä erilaiset pintakäsittelyt. Hoidan myös esimerkiksi suursiivouksia.

Minulle on tärkeää, että sovitut siivouspalvelut suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, asiakkaan tyytyväisyys etusijalla. Olen rehellinen ja ahkera siivousalan yrittäjä. Siivouksessa minulle on tärkeä varmistaa, että työn tulos on laadukasta ja asiakkaan tarpeita vastaavaa. Otan mielelläni vastaan kaiken palautteen, oli se sitten hyvää tai huonoa – näin voimme yhdessä asiakkaan kanssa varmistaa, että palvelu on aina tämän toiveiden mukaista.

Laatutakuu-yrittäjänä minulle laatu ja tehokas palvelu ovat kunnia-asioita. Huolehdin työn laadukkaasta toteutuksesta, asiakkaan kanssa aktiivisesta vuoropuhelusta sekä asiakkaan tyytyväisyyden takaamisesta. Toiminnassani korostuu ystävällisyys, kohteliaisuus ja hyvä asiakaspalvelu. Laatutakuu-yrittäjänä käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla minuun yhteydessä kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa yritystä toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ystävällisin terveisin,
Lotfi