KS Siivouspalvelut

  • Helsinki
4,72
65 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua

Hei! Olen Kaarle Salmela, kokenut siivousalan ammattilainen Helsingistä. Olen aloittanut Laatutakuu-yrittäjänä Helsingin keskustan asiakaskohteissa vuonna 2021.

Minulla on usean vuoden kokemus siivousalalta, olen työskennellyt laajasti erilaisissa keikkasiivouksen tehtävissä ja toiminut muun muassa palveluesimiehen roolissa ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Ennen siivousalaa olen toiminut elektroniikkateollisuudessa, jossa työtehtäviini kuului muun muassa kouluttamista ja laadunvalvontaa.

Olen aina tehnyt työtä yrittäjähenkisesti ja palvelukeskeisesti. Laatutakuu-yrittäjänä minulle on tärkeää, että saan olla suoraan yhteydessä asiakkaaseen ilman isompia välikäsiä, jolloin voin vaikuttaa moneen asiaan itse. Lisäksi minulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulotasooni tekemiseni kautta paremmin kuin palkkatyössä.

Laatutakuu-yrittäjänä minulle laatu ja nopea palvelu ovat kunnia-asioita. Asiakastyytyväisyytemme onkin huippuluokkaa!
Käytössäni on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouksen toteuttamiseen. Siivoan esimerkiksi toimisto- ja tuotantotilat, varastot, asuin- ja liikekiinteistöt, myymälät ja kuntosalit.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Ystävällisin terveisin
Kaarle