Karjalan Siivousmestari

  • Lappeenranta
Siivous

Laadukasta siivouspalvelua Karjalassa

Olen Emma Korbeak, Laatutakuu-yrittäjä Lappeenrannasta. Yritykseni Karjalan Siivousmestari tarjoaa siivouspalveluita yrityksille ja niiden toimistotiloille tarkalla ja laadukkaalla otteella.

Palveluvalikoimaani kuuluvat erilaiset siivouspalvelut yrityksien toimistotiloihin, kuten muun muassa toimiston tilojen siisteyden ylläpitäminen ylläpitosiivouksien avulla. Ylläpitosiivouksen lisäksi kauttani saat peruspesut ja ikkunoiden pesut sekä erilaiset pintakäsittelyt. Voimme yhdessä keskustella yrityksesi tarpeista ja toiveistanne siivouksen toteutuksen suhteen.

Palvelen aina ammattitaidolla ja asiakkaan toiveiden mukaisesti kaikenlaisissa tiloissa. Olen ahkera ja luotettava siivousalan ammattilainen. Siivouksessa minulle tärkeintä on työn laatu ja asiakkaideni tyytyväisyyden varmistaminen. Toiminnassani korostuu myös ystävällinen ja hymyilevä palveluasenne ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Otan mielelläni vastaan palautetta ja haluan jatkuvasti kehittää toimintaani ja palveluitani. Laatutakuu-yrittäjänä käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani. Jos etsit tehokasta ja huolellista siivousyrittäjää toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Ystävällisin terveisin,
Emma