Huoltosiivous Turku Oy

  • Turku
  • Naantali
  • Kaarina
  • Raisio
Siivous

Monipuoliset siivous- ja remonttipalvelut Turun seudulla

Yhtiömme Huoltosiivous Turku Oy on ammattilainen paikallaan, kun siivouksille ja remontoijille etsitään luotettavaa, kokenutta toteuttajaa. Siivous- ja remonttipalvelumme ovat kattavasti yritysten ja yhteisöjen, taloyhtiöiden ja julkispuolen käytössä päätoimialueellamme Turussa, Naantalissa, Raisiossa, Liedossa, sekä Kaarinassa. Palvelemme myös kotitalouksia muuttosiivousten ja remonttien merkeissä.

Vastaamme jo useiden eri taloyhtiöiden sekä yritysten puhtaanapito- ja remonttipalveluiden tuottamisesta – ehkä saamme asiakkaan myös sinusta? Palveluvalikoimaamme sisältyvät kotien ja yritystilojen muuttosiivoukset, taloyhtiöiden ja yritysten porrassiivoukset, lattioiden peruspesut sekä huoneistoremontit.

Olemme luottokumppani tekemään taloyhtiöiden, yritysten ja julkisektorin arjesta toimivampaa ja viihtyisämpää. Meillä on tarkka laadunvalvonta ja räätälöity siivouspalvelu jokaiselle asiakkaallemme. Otathan yhteyttä, niin katsotaan, millainen siivous sopisi juuri Sinun tilaasi ja tarpeisiisi!

Lue lisää: www.huoltosiivous.fi