Das-Palvelut Oy

  • Helsinki
  • Espoo
  • Kirkkonummi
  • Vantaa
Siivous
3,09
43 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla

Olen Hassan Dassouki, pääkaupunkiseudun siivousyrittäjä. Teen työtäni positiivisella ja kehityskeskeisellä asenteella sekä ammattitaitoisella otteella. Olen toiminut Laatutakuu-yrittäjänä vuodesta 2021 alkaen. Asiakastyytyväisyys, vankka ammattitaito, jatkuva halu kehittyä sekä lannistumaton asenteeni ovat tavaramerkkejäni.

Hoidan monipuolisesti erilaisten kohteiden siivousta pääkaupunkiseudulla. Kohteisiini kuuluu esimerkiksi toimistoja, kuntosaleja, myymälöitä sekä muita kiinteistöjä. Kehitän jatkuvasti osaamistani ja tarjoamiani siivouspalveluja, jotta voin tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden.

Olen positiivinen ja yrittäjähenkinen tekijä. Minulle tärkeää työssäni on asiakkaiden kanssa käytävä vuoropuhelu ja luottamussuhteen luominen. Olen aktiivinen ja varmistan, että asiakkaan toiveet ja tarpeet tulevat täytetyksi. Avoin keskustelu varmistaa, että voimme yhdessä rakentaa toimivan palvelukokonaisuuden ja osaan tarjota oikeanlaisia palveluja jokaiseen kohteeseen. Otan myös mielelläni vastaan palautetta, jonka avulla pystyn kehittymään työssäni. Panostan sekä asiakassuhteeseen, että siivoustyön laatuun.

Tärkeintä siivouksessa on, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Teen työni aina järjestelmällisesti ja ammattitaidolla. Asiakkaanani voit luottaa, että tilasi ovat jäljiltäni puhtaat, siistit ja turvalliset. Haluan aina varmistaa, että siivouksen laatu täyttää sekä omat, että asiakkaani odotukset. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja tarjoamistani palveluista. Ota yhteyttä ja tavataan!

https://www.facebook.com/daspalvelut

Iloisin terveisin, Hassan