Best Of Ben

  • Lempäälä
  • Tampere
5,00
2 arvostelua

Yrityssiivouksen ammattilainen Pirkanmaalla

Hei! Olen Ben Hassine, siivousyrittäjä Pirkanmaan alueelta. Yritykseni Best Of Ben on paikallinen yrityssiivouksien ammattilainen, joka tarjoaa siivouspalveluita osaavalla ja asiakaspalvelukeskeisellä otteella. Tarjoan yrityssiivousta Pirkanmaan alueella, Tampereella ja Lempäälässä.

Hoidan ammattitaidolla erilaiset toimitilasiivoukset, asiakaskuntaani kuuluvat muun muassa toimistot ja myymälätilat. Kauttani saat perus- ja ylläpitosiivouksien lisäksi myös peruspesut, suursiivoukset ja ikkunoiden pesut. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Tärkeintä minulle siivoustyön toteutuksessa on tyytyväinen asiakas. Haluan toimivan vuorovaikutuksen avulla varmistaa asiakkaiden toiveiden tulevan kuulluksi, jotta voin toteuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukaista palvelua. Pyrin luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita. Haluan yhdessä asiakkaan kanssa rakentaa parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden ja teen aina parhaani työn toteutuksessa. Hoidan aina kaikki siivouspalvelut ammattitaitoisella ja positiivisella yrittäjän asenteella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ystävällisin terveisin
Ben Hassine
Laatutakuu-yrittäjä