Amina-Siivouspalvelut Avoin yhtiö

Puhelin: +358504634341 Carita Eladly Ali

Karem Eladly Ali

  • Pornainen
  • Helsinki
  • Vantaa
Siivous
4,74
176 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua pääkaupunkiseudulla

Amina-Siivouspalvelut on vuonna 2007 perustettu yrityssiivouksen ammattilainen. Tunnemme jokaisen asiakkaamme henkilökohtaisesti ja pystymme näin tarjoamaan tarkasti räätälöityjä yrityssiivouspalveluja. Palvelemme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yrityksiä. Pyrimme vastaamaan kaikkein vaativimpiinkin haasteisiin ripeästi ja reippaalla otteella. Yrityksemme arvoja ovat alusta alkaen olleet tehokkuus, luotettavuus ja ympäristöystävällisyys sekä tuotteissa että palveluissa.

Tarjoamme monipuoliset ja ammattitaidolla toteutettavat siivouspalvelut yrityksille Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin siivousta koskeviin haasteisiin ja huolehtimaan toimitilojenne puhtaudesta tinkimättömällä otteella. Tarjoamme Laatutakuun konseptin mukaista Siivous+ -palvelua ja poistamme lian ja pölyn lisäksi näkymättömiä taudinaiheuttajia ilman lisämaksua. Haluamme panostaa parhaaseen mahdolliseen työnjälkeen ja korkeaan laatuun palveluissamme, joten käytämme siivouksissa vain korkeatasoisia Diverseyn tuotteita. Kuulumme myös Tilaajavastuun piiriin.

Kun haluat yrityksesi toimitilojen pysyvän siistinä ja puhtaana, hanki siivouspalvelut meiltä, kokeneelta ja luotettavalta ammattilaiselta. Kattavalla palveluvalikoimalla pyrimme vastaamaan kaikkiin puhtaanapitoa koskeviin tarpeisiinne. Hoidamme muun muassa yritys-, toimisto-, varasto- sekä myymäläsiivouksia, suursiivouksia, ikkunanpesuja, porrassiivouksia, muuttosiivouksia, koneellisia erikoissiivouksia, rakennusten loppusiivouksia sekä vahinkosiivouksia.

Kun hankit siivouspalvelut meiltä, tiedät saavasi hyvää palvelua ja puhtaan lopputuloksen luotettavan ja kokeneen asiantuntijan tekemänä. Siivoukset toteutetaan aina asiakaslähtöisesti, asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous yrityssiivouksesta! Puhtaus on vain puhelinsoiton päässä.

Lue lisää täältä: www.amina-siivouspalvelut.fi

Iloisin terveisin, Carita ja Karem

Vuoden Laatutakuu-yrittäjä-palkintopokaalin pokkasi vuonna 2017 säteilevä pariskunta Carita ja Karem Eladly-Ali. Lue lisää: www.laatutakuu.fi/uutiset/yrittajapariskunnalla-riittaa-aikaa-myos-opiskeluun

”Meidän ihana ja joustava luottopari, hienosti lähtenyt homma rullaamaan uudella toimistolla.”
Diversey Suomi Oy (Helsinki) 01/2021