Adris Siivous- ja Kiinteistöpalvelu

  • Turku
  • Raisio
  • Raisio
Siivous
3,70
64 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua Turun seudulla

Olen Tiina Khademi, Laatutakuu-yrittäjä Turusta. Laatutakuu-yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2019 asti. Toimialueeni on Turku ja Raisio, joissa teen siivouksia tarkalla ja asiakaslähtöisellä otteella.

Ennen siivousyrittäjäksi ryhtymistä työskentelin hoitoalalla sekä sivutoimisena yrittäjänä käännös- ja tulkin töitä tehden. Hoitoala opetti minulle vahvan asiakaspalvelutaidon sekä työn tarkkuudella tekemisen merkityksen. Pyrin työssäni aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen ja korkealaatuiseen työn tasoon.

Olen ollut nuoresta asti yrittäjähenkinen, vapaus ja vastuu motivoivat minua – Tämä saikin minut lähtemään siivousalan yrittäjäksi. Laatutakuu-yrittäjänä olen tarkka, vastuuntuntoinen ja ratkaisukeskeinen. Asiakastyytyväisyys ja erityisesti toimivan vuorovaikutussuhteen luominen asiakkaan kanssa on minulle äärimmäisen tärkeää. Haluan luoda hyvän luottamussuhteen itseni ja asiakkaan välille ja pyrin aina ottamaan koko työyhteisön huomioon kohteissani.

Puhtaan ja siistin toimitilan lisäksi minulle on tärkeää, että asiakkaideni tilat ovat myös turvallisia. Siivousteknisen koulutuksen lisäksi minulta löytyy työturvallisuus- sekä tulityökortti, hygieniapassi ja ensiapukoulutus. Ratkaisukeskeisenä tuon esille huomaamani kehityskohteet asiakkaiden tiloissa ja näin pystyn tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua. Kuulen mielelläni myös palautetta työstäni, kehittääkseni toimintaani juuri asiakkaalleni sopivaksi.

Minulla on laaja kokemus erilaisista siivouskohteista, kuten portaista, toimistoista ja erilaisista myymälöistä. Ylläpitosiivouksen lisäksi minulta hoituvat peruspesut, lattioiden vahaukset, erikoispesut, ikkunoiden pesut sekä erilaiset pintakäsittelyt. Käytössäni on laadukas ja moderni välineistö sekä ympäristöystävälliset siivousaineet.

Likaisetkaan kohteet eivät hätkäytä minua, vaan näen ne positiivisena haasteena – parasta työssäni on, kun näen oman työni jäljen. Kerron mielelläni lisää toiminnastani ja voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva palvelukokonaisuus!

Iloisin terveisin
Tiina