Miten Laatutakuu-yrittäjäksi?

Helpoiten pääset alkuun, kun jätät meille yhteydenottopyynnön. Se on viesti meille, että olet kiinnostunut asiasta ja haluat lisätietoja. Se ei sido sinua mihinkään. Soitamme sinulle ja sovimme mahdollisen ensimmäisen tapaamisen kanssasi.

Rekrytointiprosessin aikana tapaamme useita kertoja ja tutustumme sinuun ja elämäntilanteeseesi huolella. Saat samalla myös kattavan ymmärryksen Laatutakuu-ketjun toiminnasta. Näin varmistamme, että on syntynyt molemmin puolinen ymmärrys asiasta. Yrittäjäksi ryhtyvä tietää, mihin on ryhtymässä ja me saamme soveltuvat hakijat, joiden taustat ja asenne ovat kunnossa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Laatutakuu-yrittäjänä teet työtä itsellesi ja vaikutat näin suoraan omaan ansiotasoosi, työn määrään, sisältöön ja laatuun.

Aloittavan yrittäjän kanssa teemme ensiksi franchisigsopimuksen ketjuun liittymisestä. Ensimmäinen sopimus on viisi vuotta, ja sen jälkeen sopimusta voi jatkaa aina kaksi vuotta kerrallaan.

Aloittava yrittäjä voi halutessaan ostaa Laatutakuulta valmiin asiakaskunnan, jolloin hän saa heti kassavirtaa ja liikevaihtoa, eikä synny ikävää tyhjäkäyntiä, vaan tuloja kertyy yrittäjälle heti.

Voit myös käydä täyttämässä yhteystietosi haluamaasi yrittäjäpaikkaan. Hakemuksen täyttäminen on helppoa.

Kysy lisää Laatutakuu-yrittäjyydestä

+358504668828
laatutakuu@laatutakuu.fi