Siivouspalvelu Marinka

  • Kuopio
Siivous
3,94
31 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua Kuopiossa

Olen Marinka Rossi-Korhonen, kuopiolainen siivousalan yrittäjä. Olen aloittanut Laatutakuu-yrittäjänä vuonna 2014. Yritykseni Siivouspalvelu Marinka on yrityssiivouksien paikallinen ammattilainen Kuopion seudulla.

Siivousyrittäjän työni sisältää pääasiassa yrityssiivouksia. Siivoan ammattitaidolla erilaiset toimitilasiivoukset, asiakaskuntaani kuuluvat muun muassa toimistot ja myymälätilat. Kauttani saat perus- ja ylläpitosiivouksien lisäksi esimerkiksi peruspesut, suursiivoukset ja ikkunoiden pesut. Olen joustava ja valmis keskustelemaan asiakkaan kanssa tämän toiveista, jotta saan luotua juuri asiakkaalle sopivan siivous- ja palvelukokonaisuuden.

Minulle on tärkeää tehdä työtä huolella ja tehokkaasti. Asiakkaan tilaan saapuessa käyn ensin yleissilmäyksellä tilat läpi ja luon toimintasuunnitelman siivoukseen. Tällä tavoin varmistan, että työntekoni on tehokasta ja hoidan tilat oikeassa järjestyksessä kerralla puhtaaksi. Siivotessa käytössäni on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja luotettava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen. Asiakkaan valitessa yhden Laatutakuu-yrittäjän hoitamaan siivousta saa tämä siihen päälle myös koko Laatutakuu-yhteisön tuen.

Asiakaskokemus ja – tyytyväisyys ovat tärkeä osa työntekoani. Olen joustava ja luotettava siivousalan ammattilainen. Pidän avointa keskustelua asiakkaan kanssa erittäin tärkeänä, jotta voin varmistaa asiakkaan toiveiden ja tarpeiden tulevan kuulluksi. Olen siivousyrittäjän urani aikana luonut pitkäkestoisia asiakassuhteita, jotka perustuvat luottamukseen ja jatkuvaan vuoropuheluun. Tällaisia asiakassuhteita pyrin rakentamaan jatkossakin.

Mikäli haluat tietää lisää yrittäjyydestäni, voit olla yhteydessä minuun kaikissa työhön liittyvissä asioissa.

Iloisin terveisin
Marinka Rossi-Korhonen
Laatutakuu-yrittäjä

Lue lisää täältä: www.siivouspalvelumarinka.fi