Siivouspalvelu Huuskonen

  • Turku
  • Salo
  • Paimio
Siivous
4,39
38 arvostelua

Laadukasta siivouspalvelua Turun seudulla

Tarvitsetko hyvää siivouspalvelua Turun tai Salon seudulla? Siivouspalvelu Huuskonen palvelee! Meiltä hoituvat kokemuksen tuomalla varmuudella, iloisella palveluasenteella ja huolellisuudella niin yrityssiivous, taloyhtiösiivous, muuttosiivous kuin kotisiivouksetkin. Kaikki työt hoidamme huolellisesti ja ammattitaidolla, joko säännöllisesti tai keikkasiivouksena. Jäljiltämme kohde kuin kohde on siisti, puhdas ja raikas.

Siivouspalvelu Huuskonen on siivouspalveluiden ammattilainen. Laadukas, huolellisesti toteutettu yrityssiivous on toimintamme ydintä. Olipa kyseessä sitten toimistosiivous, erikoisliikkeiden siivous tai muu toimitilasiivous, voit kääntyä meidän puoleemme. Henkilökuntamme on reipasta ja ammattitaitoista, ja kauttamme saatkin ammattiylpeydellä toteutetut siivouspalvelut.

Siivouspalvelun laajuus voidaan sopia aina yrityskohtaisesti. Jos jotkut asiakkaamme tarvitsevatkin vain paperikorien tyhjentämistä ja pölyjen pyyhkimistä, voivat toiset tilata perusteellisen tehosiivouksen lattiasta kattoon; yhtä kaikki, yrityssiivous toteutetaan aina yksilöllisesti ja pystymme joustavasti räätälöimään juuri teidän yrityksellenne sopivan siivouspalvelupaketin. Hinnoittelu perustuu kohteen kokoon, haluttuihin siivoustoimiin sekä siivoukseen kuluvaan aikaan; näistä kerromme mielellämme tarkemmin kysyttäessä tarjousta.

Olemme erikoistuneet yrityssiivouksen lisäksi taloyhtiösiivoukseen. Siistit, puhtaat ja raikkaat yleiset tilat ovat tärkeässä roolissa asunto-osakeyhtiöiden asukkaiden viihtyvyydessä. Tilojen siisteydestä ja kunnosta huolehtiminen ehkäisee myös erilaisia aineellisia vahinkoja, jotka voisivat tuoda lisämaksuja osakkaille; siksi hyvään siivouspalveluun kannattaa panostaa. Siivouspalvelu Huuskonen on luotettava yhteistyökumppani toteuttamaan taloyhtiöiden siivous. Meiltä saat kaikki tarvittavat siivouspalvelut taloyhtiölle saman katon alta. Teemme mielellämme sekä kertaluonteisia keikkasiivouksia kuin säännöllistä sopimussiivoustakin. Meiltä voi tilata kätevästi keikkatyönä esimerkiksi rappukäytävien vahaukset, joita kaikki alan yritykset eivät tee. Säännöllisen siivouksen etuna ovat tietysti helppous sekä edullisempi sopimushinta. Siivouksen sisällön voimme aina sopia asiakaskohtaisesti, taloyhtiön tarpeiden mukaan.

Siivouspalvelu Huuskosen siivoojien käsissä harjat ja sudit pysyvät, ja puhdasta jälkeä tulee takuuvarmasti. Meillä on kaikki tarvittava välineistö ja osaaminen vaativiinkin siivouskohteisiin. Olemme pieni, paikallinen ja tehokas siivousfirma, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen joustavat siivouspalvelut. Ota yhteyttä tai soita vaikka saman tien, mikäli sinäkin etsit hyvää siivouskumppania Turussa, Salossa tai sen lähialueilla!

Lue lisää täältä: www.siivouspalveluhuuskonen.fi

Ystävällisin terveisin, Marko