PaMiJo Oy

  • Lahti
Siivous
4,13
71 arvostelua

Puhtaus ammattina yli kaksi vuosikymmentä

Vuonna 2009 perustettu PaMiJo on kokenut siivouspalveluyritys Lahdesta. Kokenut siivoustiimi työskentelee päivittäin asiakaskohteissa eri puolilla Lahtea ja lähiympäristöä.

PaMiJon yrittäjänä ja palveluesimiehenä toimii Päivi Leino, jolla on puhdistuspalveluista yli 20 vuoden kokemus. Hän on siivousalan rautainen ammattilainen, jolta ei puutu kokemusta tai palvelutahtoa! Pidämme kiinni sovituista asioista. Käytämme vain turvallisia ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Teemme työmme ammattitaitoisesti, huolellisesti ja tehokkaasti. Asiakaslupaukset ovat vahvoja ja ne myös pidetään!

PaMiJo on kuulunut Laatutakuu-ketjuun vuodesta 2009 lähtien. Kuuluminen valtakunnalliseen Laatutakuu-yrittäjäketjuun auttaa kouluttautumaan ja kehittämään ammattiosaamista. Laatutakuu-merkki varmistaa myös sen, että siivouksen laatu täyttää kaikki tämän päivän laatuvaatimukset.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa toimisto- ja myymäläsiivoukset, tehdassiivoukset, porrassiivoukset, ylläpitosiivoukset, suursiivoukset sekä muuttosiivoukset. Viikkosiivouksen lisäksi voit sopia kanssamme suuremmista kertasiivouksista, kuten ikkunoiden pesusta, lattioiden vahauksesta tai vaikkapa tekstiilisohvien höyrypesusta. Räätälöimme palvelumme aina tarpeen mukaan. Siivouksissa käytämme aina ammattitason puhdistusaineita ja -välineitä, jotka pureutuvat tehokkaasti vaikeaankin likaan. Oikeaoppiset työtavat takaavat siistin lopputuloksen.

Ymmärrämme mitä asiakkaat meiltä odottavat: hyvää asiakaspalvelua sekä raikasta ja puhdasta jälkeä. Monissa kohteissa olemme siivonneet jo vuosikausia! Hoidamme siivoukset varmalla ammattitaidolla ja sovitulla laajuudella. Moppaamme lattiat, pyyhimme pölyt pinnoilta, viemme roskat, kastelemme kukat, hoidamme tiskivuoret ja siistimme paikat säännöllisesti.

Kertasiivouksia ja säännöllisiä ylläpitosiivouksia – tuomme vaikka tuoreita kukkia pöydille ja pullat palaveriin!

Yhteistyöterveisin
Päivi

Lue lisää täältä: pamijo.fi