Makiko Oy

  • Vantaa
Kiinteistöhuolto
3,00
3 arvostelua

Monipuoliset kiinteistöpalvelut paikalliselta toimijalta

Hei! Olen Kai Mäkinen, Makiko Oy:n toimitusjohtaja. Perustin Makiko Oy:n ja liityin Laatutakuu franchising-yrittäjien joukkoon vuonna 2013. Olemme Vantaan Aviapoliksen suuralueella toimiva kiinteistöpalveluja tuottava palveluyritys. Tuotamme kiinteistöjen omistajille ja toimitilojen käyttäjille luotettavia, monipuolisia ja ammattitaitoisia kiinteistönhoitopalveluja. Hyvin hoidettu kiinteistö, jossa asuu tyytyväisiä asukkaita, on tinkimätön tavoitteemme.

Vahvuuksiamme ovat palvelun hyvä laatu, osaava ja motivoitunut henkilöstö, sekä joustavuus asiakkaan tarpeiden mukaan. Haluamme tarjota monipuolisia kiinteistöpalveluja kokonaisuutena, jotta voimme taata sekä palvelun laadun että mielekkään työympäristön henkilökunnallemme. Meidät erottaakin monista kiinteistöhuoltoyrityksistä juuri keskittyminen kokonaisuuksiin. Meille on tärkeää, että henkilökunta ymmärtää mitä kiinteistö tarvitsee kokonaisuutena. Silloin olemme motivoituneita ja pystymme sitoutumaan aivan eri tasolla asukkaiden viihtyvyyden ja tilojen toimivuuden ylläpitämiseen.

Toimialueemme on Aviapoliksen suuralue – Kartanonkoski, Kivistö ja Koivuhaka. Tällä alueella pystymme toimimaan tehokkaasti ilman logistisia haasteita ja voimme aina antaa täyden panoksemme kulloiseenkin työtehtävään. Palvelumme kattavat kaiken kiinteistöhuoltotöistä pienimuotoisiin remonttitöihin. Palvelutarjontaamme kuuluu muun muassa kiinteistöhuolto, konetyöt, pienkorjaukset ja asennustyöt, viheraluetyöt sekä pienimuotoiset maanrakennustyöt. Asiakkaitamme ovat mm. taloyhtiöt, liikekiinteistöt sekä erilaiset yritykset. Olemme lisäksi erikoistuneet uudisrakennuksien takuuajan korjauksiin.

Makiko Oy:n perustamisesta lähtien olen asettanut laadun tärkeimmäksi kriteeriksi määriteltäessä omaa onnistumistamme. Samat laatuvaatimukset koskevat laitteita ja kalustoa, työntekijöitä sekä kumppaneita. Niinpä voin ylpeänä sanoa, että tarvittaessa tukenamme on paras mahdollinen paikallinen alihankintaverkosto. Kumppaniverkostomme on laaja ja laatukriteerimme jakava, eli voitte olla varmoja, että sama Makiko-laatu toteutuu teemme sitten työn itse tai kumppanin kanssa.

Otathan yhteyttä mikäli tarvitset kiinteistöpalveluita Kivistön, Kartanonkosken tai Koivuhaan alueille.

Ollaan yhteydessä,
Kai

Lue lisää täältä: www.makiko.fi