L&B Group Oy

Paikallinen yrityssiivouksen ammattilainen Turun seudulta

Olen Sarbest Omar Pirbal, siivousyrittäjä Turusta. Yritykseni L&B Group Oy on Turun seudulla toimiva paikallinen yrityssiivouksien ammattilainen. Tarjoamme siivouspalveluita joustavalla, osaavalla ja asiakaspalvelukeskeisellä otteella. Olemme aina valmiita kaikkiin haasteisiin, jotta voimme toteuttaa asiakkaidemme toiveet.

Yritykseni työllistää lisäkseni kolme ammattitaitoista työntekijää. Siivoamme yritysten ja kiinteistöjen tiloja lattiasta kattoon, asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hoidamme ammattitaidolla erilaiset toimitilasiivoukset, kuten muun muassa toimistojen ja myymälätilojen siivoukset. Lisäksi hoidamme taloyhtiöiden rappusiivouksia. Kauttamme saat perus- ja ylläpitosiivouksien lisäksi tarpeen tullen myös peruspesut, suursiivoukset ja ikkunoiden pesut. Käytössämme on paras mahdollinen välineistö, ympäristöystävälliset siivousaineet ja kattava tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Minulle on erityisen tärkeää, että asiakkaani ovat tyytyväisiä yritykseni tarjoamiin siivouspalveluihin. Haluan aina varmistaa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työn jälkeen ja että olen aktiivisesti yhteydessä heidän kanssaan. Minä sekä työntekijäni tarjoamme joustavaa palvelua ja olemme valmiita kaikkiin haasteisiin, mitä siivouksen parissa vastaamme tulee. Panostamme työn laatuun ja huolehdimme, että toimimme ammattitaitoisesti. Olemme käyneet tarpeelliset siivousalan koulutukset ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Olen toiminut koko urani ajan yrittäjänä ja minulle on tärkeää määrätietoinen ja tavoitteellinen tekeminen. Pyrin kasvattamaan yritystäni ja luomaan toimivia toimintamalleja, jotta voin laadukkaan palvelun lisäksi tarjota myös työpaikkoja osaaville tekijöille.

Jos etsit aktiivista, huolellista ja asiakkaitaan arvostavaa siivousyrittäjää toteuttamaan yrityksesi siivoukset, ota minuun yhteyttä! Keskustellaan ja luodaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteistyöterveisin, Sarbest