Kiinteistöpalvelu CleanCat

  • Pirkkala
  • Tampere
Siivous
3,83
12 arvostelua

Siivouspalvelua Tampereella vuosien kokemuksella

Kiinteistöpalvelu CleanCat tarjoaa yrityksille ja taloyhtiöille kattavat siivouspalvelut Pirkkalassa ja Tampereen alueella. Meillä on puhdistuspalveluista 10 vuoden kokemus. Yrityksemme on kuulunut Laatutakuu-ketjuun vuodesta 2005 lähtien.

Siivousalan kokeneina ammattilaisina ymmärrämme mitä meiltä odotat: hyvää asiakaspalvelua sekä raikasta ja puhdasta jälkeä tehokkaalla ja ripeällä otteella. Asiakastyytyväisyys on toimintamme tärkein mittari. Teemme kertasiivouksia tai jatkuvia ylläpitosiivouksia, tarpeesi mukaan. Palvelusisältö tehtävineen ja siivousajankohtineen räätälöidään yhdessä kanssasi.

Tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille kattavat siivouspalvelut kilpailukykyiseen hintaan. Siivousalan ammattilaisina hoidamme työmme sovitulla laajuudella ja aikataululla, oli kyse sitten kertasiivouksesta tai säännöllisestä ylläpitosiivouksesta. Palvelutarjontaamme kuuluu toimistosiivoukset, myymäläsiivoukset, teollisuussiivoukset, porrassiivoukset, suursiivoukset sekä saniteetti- ja tarvikepalvelut.

Kiinteistöpalvelu ClenCatin yrittäjänä ja palveluesimiehenä toimii Kati Vesa, jolla on puhdistuspalveluista 10 vuoden käytännön kokemus. Ammattitaitoa täydentää siivousalan koulutukset ja kurssit. Toimelias yrittäjä Kati Vesa tekee työtä kentällä myös itse. Hän kouluttaa huolella työntekijänsä niin osa-aikaiset, kuin myös sijaiset kohteidensa siivouksiin.

Sovi tapaaminen tänään! Voit lähettää meille tarjouspyynnön kiinteistönne kiinteistöhuolto ja/tai siivouspalveluista. Ota yhteyttä ja teemme tarpeisiinne räätälöidyn tarjouksen.

Lue lisää täältä: www.kiinteistopalvelucleancat.fi