Heljän Siivouspalvelu

Siivous
3,56
18 arvostelua

Ammattitaitoista siivousta kolmenkymmenen vuoden kokemuksella!

Olen Heljä Ruuska, siivousyrittäjä Lahdesta. Olen vahva alan ammattilainen – olen työskennellyt siivousalalla peräti kolmenkymmenen vuoden ajan. Laatutakuu-yrittäjänä olen aloittanut tammikuussa 2022.

Periaatteet ja arvot ovat minulle tärkeitä, sekä vapaa-ajalla että työssäni. Niiden mukaan toimin ja teen sen innolla, valmiina ja kunnioittaen kaikkea mitä se pitää sisällään. Arvot kannattelevat toimintaani ja ovat aina osa elämääni. Luottamus, rehellisyys, tunnollisuus ja sovitussa pysyminen. Kun noudatan niitä, voin hyvällä omatunnolla lopettaa työpäiväni.

Työkokemukseni on laaja ja kattava. Kolmenkymmenen vuoden työkokemuksesta siivousalalta matkaani tarttui paljon tietoa ja taitoja, joita hyödynnän nykyään Laatutakuu-yrittäjänä. Vuosien varrelle on mahtunut paljon erilaisia kohteita, paikkoja ja ihmisiä. Tämä matka siivousalalla on opettanut minulle paljon, sekä itsestäni että toisista, joiden kanssa olen työskennellyt. Olen oppinut ymmärtämään ja ottamaan huomioon kohteiden haasteet, erilaiset toimintamallit sekä asiakaspalvelun tärkeyden. Nämä opit kantavat minua edelleen matkallani yrittäjänä.

Siivouksessa on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen. Teen työni aina ammattitaidolla ja huolellisesti. Asiakkaanani voit luottaa, että tilasi ovat jäljiltäni puhtaat, siistit ja turvalliset. Minulle merkitsee nähdä työnjälkeni ja varmistaa, että olen onnistunut ja täyttänyt sekä omani, että asiakkaani odotukset. Käytössäni on paras mahdollinen välineistö ja tukiverkosto laadukkaan siivouspalvelun toteuttamiseen.

Minulle on merkityksellistä olla tasapainoinen tämän kaiken kanssa, sen opitun ja sen mitä minä itse olen, mitä edustan, mitä ajattelen ja kuinka toimin. Toimin yhteistyössä, olen mukana, olen valmiina, olen linjoilla ja valmiina haasteisiin. Olen tarkka, kärsivällinen, positiivinen, rehellinen ja asiakkaan luottamuksen arvoinen. Nämä on minulle tärkeitä asioita, siksi olen tässä. Olen valmiina tutustumaan ja luomaan juuri sinulle sopivan siivouspalvelukokonaisuuden.

Kerron mielelläni lisää yrittäjyydestäni ja tarjoamistani siivouspalveluista. Ota yhteyttä ja keskustellaan.

Ystävällisin terveisin
Heljä Ruuska