Oussama Ben Hassine aloitti Laatutakuu-yrittäjänä

Oussama Ben Hassine aloitti Laatutakuu-yrittäjänä Pirkanmaan alueella 1.6.2022. Hassine on pitkäaikainen siivoustyön ammattilainen, hänellä on yli viiden vuoden kokemus alalta. Nyt Hassine jatkaa uraansa siivouksen parissa Best of Ben –yrityksensä kautta.

Hassine on opiskellut sekä työskennellyt usean vuoden ajan ennen siivousyrittäjän uraansa hotellialan parissa, muun muassa kotimaassaan Tunisiassa. Suomeen saapuessaan hän työskenteli toisen Laatutakuu-yrittäjän alaisuudessa noin 1,5 vuoden ajan, auttaen ja tarpeen tullen tuuraten tätä siivouskohteiden hoidossa. Hassine kertoo, että hän oppi tuolloin paljon siivoustyöstä sekä yrittäjyyden arjesta. Tämän jälkeen Hassine työskenteli toiselle siivousyritykselle noin neljän vuoden ajan ennen kuin päätyi hakemaan siivousalan yrittäjäksi. Hänet palkittiin siivousuransa aikana useaan otteeseen esimerkiksi vuoden parhaan työntekijän tittelillä.

”Ystävä kannusti minua lähtemään Laatutakuu-yrittäjäksi. Hän kehui minua osaavaksi ammattilaiseksi, jonka kannattaa ehdottomasti liittyä Laatutakuun yrittäjien joukkoon”, kertoo Hassine. Hän toteaa, että tämän lisäksi usko omaan ammattitaitoon ja osaamiseen kannustivat yrittäjyyteen. Yrittäjyys tarjosi myös uusia mahdollisuuksia Hassinelle kehittää osaamistaan ja palvelutarjontaansa.

Siivousyrittäjäksi ryhtyminen on Hassinen mukaan lähtenyt käyntiin positiivisissa merkeissä ja se on vastannut hänen odotuksiaan. Tavoitteenaan Hassine kokee oman osaamisensa ja ammattitaitonsa kehittämisen ja mahdollisuuden laajentaa yrittäjyystoimintaansa tulevaisuudessa. ”Haluan aina oppia uutta ja kehittyä työssäni”, Hassine toteaa.